Wilma Massasjebenk

Elektrisk massasjebenk.

Elektrisk behandlingsbenk med fire motorer som styrer benkens høyde, rygg og fottel. Benken har også en egen Reset-knapp. Ved å trykke på denne knappen vil høyden justeres tilbake til startposisjon.

Benken har en ekstra myk polstring, samt integrert varme. I benkens base er det lagringsplass, samt LED-lys for en god og behagelig atmosfære.

 

Spesifikasjoner:

Motorer: 4

Styres: Håndkontroll

Lengde: 200 cm

Høyde: 63 - 79 cm

Bredde: 79 cm

Maksvekt: 200 kg

Materiale: PU

Farge: Hvit

Base: Autumn wood

Reset-knapp

Integert varme

LED-lys

___________

Fotkontroll og hjul kan bestilles i tillegg:
Kjøp her: Fotkontroll
Kjøp her: Hjul

Leasing/Leie fra kun: kr 1 329 per måned.
På lager
SKU
1002284
Logg inn for pris

Elektrisk behandlingsbenk med fire motorer som styrer benkens høyde, rygg og fotdel. Benken har også en egen Reset-knapp. Ved å trykke på denne knappen vil høyden justeres tilbake til startposisjon. Behandlingsbenken har integrert varme.

Tilpasningene sikrer en komfortabel benk for kunden og en ergonomisk benk for terapeuten.

Benken har en ekstra myk polstring som gjør benken veldig komfortabel, og passer godt for behandlinger som massajse, hudpleie, voksing og andre kroppsbehandlinger. Benken står stødig på den elegante basen i tre, hvor det også er en skuff for lagring.

Foran på benken er det plassert armlener som kan brukes til kunden ved behandlinger når kunden ligger på magen, eller de kan settes opp for at behandleren kan få armstøtte til behandlinger som krever presisjonsarbeid.

Benken styres ved hjelp av en håndkontroll, men det er mulig å bestille fotkontroll i tillegg.