Voks

Hudpleiegrossisten tilbyr voks fra ItalWax og Lycon. Vårt utvalg av voks og voksprodukter er spesielt utviklet for å imøtekomme behovene til hudpleieklinikker og salonger som ønsker en pålitelig og effektiv voksbehandling. Vi tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert rullevoks, potvoks, perlevoks, voksvarmere, behandlingsprodukter og tilbehør som strips og spatel .Vi tilbyr også startkit/ vokspakker til oppstart.Med kvalitets voks og pålitelige utstyr vil du kunne gi dine klienter en førsteklasses voksbehandling som oppfyller deres forventninger.

Rullevoks: gir en jevn påføring. Den kommer i forskjellige varianter for ulike hudtyper og hårtetthet, slik at du kan tilpasse behandlingen til dine klienters behov. 

Potvoks:  ideell for bruk med spatel og gir presis påføring. Vi tilbyr et bredt spekter av potvoksvarianter som passer til forskjellige hudtyper og behandlingsområder, eller for preferanse på lukt og farge. 

Perlevoks / hardvoks/ stripsløsvoks: mild og skånsom hårfjerning, for sensitiv hud eller ekstra sensitive områder. Påføres med spatel, fjernes uten strips. 

Voksvarmere: vi tilbyr ulike størrelser etter behov blant annet standard 400 gr og 800 gr i potvoks, og enkle, doble eller med plass til 4 av rullevoksvarmere. Gode priser!

Tilbehør: Vi tilbyr også et bredt utvalg av tilbehør som strips og spatel for å supplere voksbehandlingen. Våre strips er laget av høykvalitetsmateriale som sikrer optimal hårfjerning uten irritasjon. De kommer på rull eller ferdig oppklipt. Våre spatler er ergonomisk designet for enkel påføring og presis kontroll, og kommer i 4 varianter så du kan velge ut i fra bruksområde. 

Vi er også stolte av å tilby konkurransedyktige priser, og rask levering.

Produkt 1-24 av 122

Page
pr side
Set Descending Direction

Produkt 1-24 av 122

Page
pr side
Set Descending Direction