Mesoterapi/Needling

MCCM

Mesoterapi og microneedling er to forskjellige behandlingsmetoder som brukes i kosmetikkfeltet for å forbedre hudens utseende og tekstur. De inngår under ikke-kirurgiske kosmetiske behandlinger. Behandlingene går forholdsvis raskt, og gir lite/ingen smerte. Behandlingen gjøres ofte i kur, som settes opp ut i fra hva kunden ønsker av hudforbedring. Vi kan jobbe med blant annet arr, linjer, store porer, strekkmerker og cellulitter, eller å tilføre huden glød, fuktighet og vitaminer.

Behandlingen består av at et apparat med mange mikroskopiske nåler som penetrerer huden. Huden får da en liten skade, noe som setter i gang en helingsprosess som reparerer og stimulerer kollagenproduksjonen i huden.

Dersom din salong, klinikk eller ditt spa ønsker å tilby mesoterapi eller microneedling kan du hos oss velge mellom en rekke produkter fra MCCM Medical Cosmetics. Innen mesoterapi finnes det et bredt spekter av ingredienser som brukes til å løse ulik hudproblematikk, og bevare huden på beste mulige måte. Produktene fra MCCM er delt inn i 37 enkeltstående ingredienser som kan settes sammen og skreddersys til den enkeltes behov, eller 9 ferdigblandede cocktailer rettet mot ulike hudproblemer og hudtilstander. Produktene er vannbaserte og sterile.

Mesoproduktene kan brukes både til microneedling, mesogun, mesogold, manuell injeksjon eller annen type mesoterapi.

For å utføre en microneedlebehandling trenger man en microneedlepen, og et nålhode som man tilpasser ut i fra type behandling og hud som skal behandles. 

 

 

Vise som Rutenett Liste

10 produkter

Angi synkende retning
 1. Microneedle startpakke
  Logg inn for pris
 2. Biomaser Meso/PMU maskin
  Logg inn for pris
 3. Mesogold
  Logg inn for pris
 4. Trådløs microneedle pen
  Logg inn for pris
 5. Nano nål
  Logg inn for pris
 6. Biomaser Nål
  Logg inn for pris
 7. Ink cup stativ stor
  Logg inn for pris
 8. MCCM Meso Mix peeling pack
  Logg inn for pris
pr side
Hva er dette? Gir deg tilgang til handlekurv og priser uten å logge inn.