Mesoterapi/Needling

MCCM

Mesoterapi og microneedling er to forskjellige behandlingsmetoder som brukes i kosmetikkfeltet for å forbedre hudens utseende og tekstur. De inngår under ikke-kirurgiske kosmetiske behandlinger. Behandlingene går forholdsvis raskt, og gir lite/ingen smerte. Behandlingen gjøres ofte i kur, som settes opp ut i fra hva kunden ønsker av hudforbedring. Vi kan jobbe med blant annet arr, linjer, store porer, strekkmerker og cellulitter, eller å tilføre huden glød, fuktighet og vitaminer.

Behandlingen består av at et apparat med mange mikroskopiske nåler som penetrerer huden. Huden får da en liten skade, noe som setter i gang en helingsprosess som reparerer og stimulerer kollagenproduksjonen i huden.

Dersom din salong, klinikk eller ditt spa ønsker å tilby mesoterapi eller microneedling kan du hos oss velge mellom en rekke produkter fra MCCM Medical Cosmetics. Innen mesoterapi finnes det et bredt spekter av ingredienser som brukes til å løse ulik hudproblematikk, og bevare huden på beste mulige måte. Produktene fra MCCM er delt inn i 37 enkeltstående ingredienser som kan settes sammen og skreddersys til den enkeltes behov, eller 9 ferdigblandede cocktailer rettet mot ulike hudproblemer og hudtilstander. Produktene er vannbaserte og sterile.

Mesoproduktene kan brukes både til microneedling, mesogun, mesogold, manuell injeksjon eller annen type mesoterapi.

For å utføre en microneedlebehandling trenger man en microneedlepen, og et nålhode som man tilpasser ut i fra type behandling og hud som skal behandles. 

 

 

Vise som Rutenett Liste

8 produkter

Angi synkende retning
pr side
Hva er dette? Check "Remember Me" to access your shopping cart on this computer even if you are not signed in.