Kurs

Alle kursene holdes i våre lokaler på Ryensvingen 3B, 0680 Oslo.

Vi har ulike kursholdere, med ulike erfaringer som jobber med sine styrker innen fagfeltet. De er alle dyktige og inspirerende, noe som vi er veldig stolte av. De jobber for å dele sin kunnskap og for å gi kursdeltagerne beste mulig oppfølging og tilpassing når de er på kurs hos oss.

Samtidig ser vi stadig etter nye kurs for å utvikle både oss selv og salongene i tråd med bransjens utvikling.

Ved å ha få deltagere på kurs om gangen er det lettere å tilpasse etter de ulikes behov. Vi ønsker at kursene våre både skal være tilpasset de som trenger en oppfriskning på apparater, eller de som trenger en opplæring på et spesifikt apparat eller behandling. Dette gir også fordelen med at vi kan kjøre de fleste kursene våre over èn dag, sånn at man slipper å være mye borte fra salongen/jobben.

Vi har også opplæring i hudpleieapparatene vi selger, ultralyd, diamantslip, krystallslip, høyfrekvent, galvanisk, Multitower (Et komplett tårn med maskiner. Opplæringskursene er gratis ved kjøp av maskin.

Se vår kurskalender her: Kurskalender

Kontakt oss gjerne for påmelding, eller om du ønsker mer informasjon. Du kan nå oss på mail: post@hudpleiegrossisten.no eller på telefon: 47976800, på hverdager mellom Kl. 09:00 og 17:00.

Kurs bestilles senest 10 dager før.
View as Grid List
per page
Set Descending Direction

7 Items

View as Grid List
per page
Set Descending Direction

7 Items

Jeg samtykker til  innsamlingen og prosseseringen av min personlige informasjon.