Sterilisering/Desinfisering

Sterilisering og desinfeksonsapparater
Apparater som brukes til å ødelegge alle mikroorganismer på en overflate eller på utstyr. Sterilisatorer er avgjørende for å opprettholde høy standard på hygiene og sikkerhet.

Vi har maskiner /apparater både til desinfisering og sterilisering, hva du skla velge kommer an på hvilke behnaldinger fu gjør, hva du jobber med og hvilke utstyr du bruker. 

Til sterilisering av utstyr har vi tørsterilisatorer og autoklav. Tørsterilisator steriliserer utstyr ved hjelp av høy varme over tid. Autoklav også kalt trykkoker steriliserer ved hjelp av både varme, vakuum og damp. 
Her er det viktig at utstyret som brukes tåler høy varme. Autoklav gir en raskere prosess, og gir også mulighet for å oppbevare utstyret i ettertid i forseglede autoklav-poser. 
Både sterilisator og autoklav tilbys i ulike størrelser. 

Av desinfeksjonsapparater har vi ultralydvasker (utstyret legges i vann og evt desinfiserendeløsning, og maskinen sender ut ultralydbølger som dytter vekk smuss og mikroskopiske partikler), desinfeksjonsbad (desinfeksjonsvæske som desinfiserer utsyret som ligger oppi), og UV-skap (UV-lys som desinfiserer utstyret). Apparatene til desinfeksjon bvrukes til utstyr som ikke trenger å være sterilt ved bruk. 

Ultralydbølger vibrerer med høyfrekvente lydbølger som danner små, kraftige bobler som løsner skitt og smuss fra overflaten av gjenstandene. Denne type rengjøring er spesielt effektiv på små og komplekse gjenstander som ikke kan rengjøres grundig med konvensjonelle teknikker.

Alt utstyr skal vaskes mekanisk og være synlig rent før bruk av desinfiseringsapparat og sterilisatorer. Ved bruk av tørsterilisator skal også utstyret være helt tørt før sterilisator benyttes. 

Vi har også desinfeksjonsprodukter til utstyr og overflater, møbeltrekk etc. 

 

Produkt 1-24 av 36

Page
pr side
Set Descending Direction

Produkt 1-24 av 36

Page
pr side
Set Descending Direction