Vippeextension

Øyevipper rammer inn øynene våre, og kan få oss til å se mer våkne ut, gi et flørtende blikk eller skape sensuelle øyne. I dag er vippeextensions en av skjønnhetsbehandlingene vi ser mer og mer til i Norge, og det er i grunn ikke så rart. Med vippeextensions av god kvalitet får man et resultat som kan vare i opptil fire uker, og dette er en periode hvor mange sparer tid på å sminke seg om morgenen. Dersom din salong, klinikk eller spa ønsker å tilby vippeextensions som gir kundene et godt resultat er det viktig at du har de rette produktene på plass.

Innen vippeextentions tilbyr vi båe klassiske vipper, volumvipper (Russian og 2D- 7D) og flat lashes. Disse kommer i lengde fra 6 mm og opp til 15 mm, i tykkelse fra 0,03 og opp til 0,20, samt ulike curler for å kunne tilpasse best mulig til ulike typer øyne, vippetype og ønsket effekt/look.

Vi tilbyr også alt nødvendig tillegsutstyr og produkter for å få lagt vippeextentions. Skulle du ønske å ta kurs innen dette, så kan vi også hjelpe deg med det.