Lukseriøs vapozon

Logg inn for å se priser.
På lager
SKU
100f-300h
Beskrivelse

Vapozon, en digital ansiktssteamer for urte- og aromaterapi. Dampinnstillingen er justbar med tre forskjellige nivåer og har timerfunksjon så du kan stille inn behandlingen på eks. 5 minutter.

Damperen kan svinges i alle retninger og har en beholder for bruk  av essensielle oljer i kombinasjon med damp. Vapozonen har innebygget Ozon (UV) lys for å drepe bakterier.

Vapozon /ansiktssteamer, dampapparat som brukes i kombinasjon med uike ansiktsbehandlinger.

Vi anbefales å bruke vapozonrens et par ganger i året for å unngå kalkdannelse i rørene. 

Fordeler:

– Mange tilpasninger i høyde, hals og hode på vapozonen. 

– Enkel etterfylling av vann

– Dybderens av huden via damp

Pakke strls: 900 x 330 x 320 mm
Vekt: 18 kg
Volt: 100V~120V/220V~240V
Frekvens: 50HX/60HZ

Vapozon, en digital ansiktssteamer for urte- og aromaterapi. Dampinnstillingen er justbar med tre forskjellige nivåer og har timerfunksjon så du kan stille inn behandlingen på eks. 5 minutter. Damperen kan svinges i alle retninger og har en beholder for bruk av essensielle oljer i kombinasjon med damp. Vapozonen har innebygget Ozon (UV) lys for å drepe bakterier. Vapozon /ansiktssteamer, dampapparat som brukes i kombinasjon med uike ansiktsbehandlinger. Vi anbefales å bruke vapozonrens et par ganger i året for å unngå kalkdannelse i rørene. Fordeler: – Mange tilpasninger i høyde, hals og hode på vapozonen. – Enkel etterfylling av vann – Dybderens av huden via damp Pakke strls: 900 x 330 x 320 mm Vekt: 18 kg Volt: 100V~120V/220V~240V Frekvens: 50HX/60HZ

Write Your Own Review
You're reviewing:Lukseriøs vapozon
Din rating
Jeg samtykker til  innsamlingen og prosseseringen av min personlige informasjon.