Hvorfor velge Hudpleiegrossisten?

Snarveier
FRI FRAKT PÅ ALLE BESTILLINGER OVER 2500-

Ved alle bestillinger over 2500 (eks.mva), så er frakten gratis over hele landet. Under 2500 (eks.mva.), er fraktkostnaden 150 kroner. Når det gjelder større arbeidsbenker- og bord, så kan frakten medføre ekstrakostnader avhengig av hvor langt produktet skal sendes i vårt langstrakte land, samt hvor stort det er. Ved slike store vareforsendelser garanterer Hudpleiegrossisten for gratis frakt, inntil 1000 kr. eks mva. Hvis leveringen av varene skal til et vanskelig og dyrt sted for våre transportpartnere, vil det kunne medføre ekstra fraktkostnader. Dersom dette scenarioet skulle oppstå, vil Hudpleiegrossisten kontakte kunden før varene blir sendt ut for å avklare det. Sammen med våre transportpartnere skal Hudpleiegrossisten sørge for at våre kunder får varene sine til markedets absolutt laveste priser uansett leveringssted. Ønsker du å vite mer om fraktkostnader til din salong/ditt hjemsted, så ta gjerne kontakt på Hudpleiegrossistens servicetelefon; 479 76 800.

KURSLOKALER

Hudpleiegrossisten flyttet nylig inn i nye, flotte lokaler i Ryensvingen 3, Oslo, hvor nye og gamle kunder ønskes velkommen til å se og inspisere alle Hudpleiegrossistens produkter i vår velfylte butikk og showroom. Det er også i de samme lokalene vi har innredet kurslokaler med alle nødvendige fasiliteter og komfort, hvor erfarne fagterapeuter ønsker velkommen til kurs i komfortable og behagelige omgivelser.

RASK LEVERING

Hudpleiegrossisten har avtaler med både MyBring og Sporty Transport. Avhengig av hvor i landet våre kunder befinner seg så er de garantert levering mellom 1-3 virkedager med MyBring. Samtidig kan våre kunder i Oslo og omegn, fra Halden i Øst til Sandefjord i vest, få leveranser fra Sporty på dagen uten større omkostninger, såfremt bestillingen er registrert med Hudpleiegrossisten før 16.00 dagen i forveien. I Oslo kan Sporty Transport levere omgående, eller på 1-4 timer, avhengig av hvor viktig det er og hvor mye man ønsker å betale.

SUPER SERVICE

Hudpleiegrossisten er en liten og relativt ny bedrift. Men det gjør oss smidige og fleksible, samt at alle våre medarbeidere fra topp til bunn brenner for det de jobber med. Det betyr at hvis din salong har problemer så vil våre medarbeidere gå den ekstra milen for å hjelpe og bistå deg. Samtidig har Hudpleiegrossisten en 100% fornøyd garanti på våre produkter, så skulle et problem oppstå vil alt bli gjort for å rette dette opp.

FORNØYDGARANTI

Er du ikke fornøyd med produktet du har kjøpt, kan du returnere de innen 14 dager. Produktet må komme i retur i sin originale emballasje og må framstå som nytt.

Hva er dette? Gir deg tilgang til handlekurv og priser uten å logge inn.