2 in 1 apparat Micro krystall slip og diamantslipnings apparat

Produktnr:
100f-336

Kombinasjonsapparat med mikrokrystallslipingsapparat og diamantslipingsapparat.

Logg inn for pris
På lager
SKU
100f-336

Dette er et kombinasjonsapparat med mikrokrystallslipingsapparat og diamantslipingsapparat i ett. Et ideelt apparat for deg som gjør en del hudsliping og ønsker muligheten til å kombinere maskinene, eller å ha begge tilgjengelig for å så tilpasse etter kunden du har i stolen. Det er et ideelt apparat for eksfoliering. Behandlingen med hudsliping forbedrer hudkvaliteten, reduserer pigmenteringer, behandler arr og jevner ut finere linjer i huden.

Hudsliping brukes for å gi en grovere mekanisk peeling, som gir en slipeeffekt på hudens overflate. Behandlingen kan gjøres som en behandling alene, eller kombineres i en dyprens eller annen hudpleiebehandling. Hudsliping er en veldig fin behandling for å få bedre utnyttelse av produkter som brukes i en behandling, og et apparat som passer ypperlig til grov hud, mot komedoner, acne arr, voksen hun eller en hud som trenger boost, og effektiv fjerning av døde hudceller. Behandlingen resulterer i en mykere, friskere hud, med mer glød.

Diamantsliping er et hudslipingsapparat med diamanthoder i ulike størrelse og grovhet som brukes i kombinasjon med vakuum for å utføre en slipeeffekt på huden. Diamanthodene velges ut i fra hvor i ansiktet du jobber, og hudtypen til kunden din.

Mikrokrystallsliping er et apparat som bruker mikro små krystaller som roterer i kombinasjon med vakuum på hudens overflate og skaper slipeeffekten. Det følger også med en pakke med rene krystaller som du bruker til krystallsliping. 

 

Maskinen medfølger med 2 håndstykker, 5 filter og 9 diamanthoder til diamantsliping.

Pakke strls: 49,5x48,5x22,5
Netto vekt: 7,3 kg

100-120V / 220-240V
50HZ/60HZ

Her kan du kjøpe Krystallpulver

Hva er dette? Check "Remember Me" to access your shopping cart on this computer even if you are not signed in.