Build Gel - 14 Cover Candy Rose

Produktnr:
vvbg14

Victoria Vynn Build Gel Candy Rose. 

Perfekt for å forme og styrke den naturlige negleplaten. Takket være produktets egenskaper er det enkelt å oppnå ønsket resultat. Building Gel er self-levelig, noe som gjør at produktet gir en jevn overflate uten humper, som også resulterer i mindre filing etter herding.

Det er anbefalt at man jobber på en og en negl, da produktet er mer flytende. Formelen er luktfri, og gulner ikke. Produktet herdes i UV- eller LED-lampe, og fjernes med negledrill eller fil.

 

Kontraindikasjoner:

• Usunn negleplate.

• Betennelse, allergier eller skader på neglen og området rundt.

• Inngrodd eller «tubular» negl.

Logg inn for pris
Utsolgt
SKU
vvbg14
Victoria Vynn Build gel er en del av en 3-fase gele system. Herdetid 48W: 60sek / 36W:120-180sek Konsistensen på dette produktet er medium-tykk gele med god elastisitet, som gjør geleen optimal å jobbe med. Produktet er selvutjevnende og passe ypperlig til negleteknikere som foretrekker å jobbe uten masse filing da den legger seg tynnere på negleplaten. Geleen er lett å påføre, korrigere og file. Denne geleen krever et raskere tempo en f.eks mousse sculpture gel. Geleen kommer i 16 ulike farger og 3 ulike størrelser. Andre fordeler med dette produktet er at du har mulighet til å blande fargene for å skape den perfekte fargen for deg, mulighet til å legge tynnere negler, for et finere resultat. Fargene gulner ikke.
Hva er dette? Check "Remember Me" to access your shopping cart on this computer even if you are not signed in.