MCCM Sun Cream II 50+ lys farge (Solkrem)

Sun cream II 50+ fra MCCM 50ml 

Solkremen er en fuktighetsgivende og beskyttende solkrem med solfaktor/ SPF 50, som bidrar til å beskytte huden mot de skadelige effektene av sollys. Produktet passer perfekt etter kirurgiske behandlinger, laserterapi eller kjemiske peeling.

Den beskytter både mot UVB- og UVA-stråling og forhindrer fotoaldering, solderytem og utseende av ujevnheter og pigmentering. Solkremen finnes både med og uten farge og passer utmerket som en BB cream. Inneholder både fysisk og kjemisk filter.

 

Hovedingredienser:
Urea, Serine, Glycerin, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Mimosa Tenuiflora. 

På lager
SKU
11113b
Logg inn for pris

Sun cream II 50+ 50ml lys farge  

Sun cream 50+ fra MCCM Medical Cosmetics er en fuktighetsgivende og beskyttende, solkrem med solfaktor/ SPF 50, som bidrar til å beskytte huden mot de skadelige effektene av sollys. Perfekt etter kirurgiske behandlinger, laserterapi eller kjemiske peeling. Den beskytter både mot UVB- og UVA- HEV strålinger og forhindrer fotoaldering, solderytem og utseende av ujevnheter og pigmentering. Sun crem/ solkremen finnes både med og uten farge som passer utmerket som en BB cream( Sun Cream 50+ Colred og Sun Cream 50+ II )Inneholder både fysisk og kjemisk filter. 

Anbefales til alle hudtyper, perfekt etter kirurgiske behandlinger, laserterapi eller kjemiske peeling.

Effekt:
Beskytte mot HEV- UVA- og UVB- stålinger
Vann avstøtende

Hovedingredienser:
Urea
Serine
Glycerin
Allantoin
Tocopheryl Acetate
Mimosa Tenuiflora