MCCM

Hud og kropp

MCCM har blitt en av de ledende merkene innen sitt felt på verdensbasis. Mesosystem som står bak utviklingen av MCCM er opptatt av hudhelsen og svært engasjert i innovasjon og resultater. Suksessen er et resultat av mer en et tiårs med klientdrevet forskning for å skape de beste produktene og bli ledende innen sitt fagfelt.

MCCM Medical Cosmetics sine produkter er av naturlig opprinnelse og følger alle internasjonale standarder, som GMP og ISO. Alle ingrediensene er biosyntetisert, sterilisert og holdt i et temperaturkontrollert miljø.

Ved å følge de nyeste internasjonale standardene inneholder MCCM-produktene ingen parabener eller formaldehyder.

Fokusområdene til MCCM er mesoterapi og kjemiske peelinger. Innen mesoterapi finnes det et bredt spekter av ingredienser som brukes til å løse ulik hudproblematikk, og bevare huden på beste mulige måte. Produktene er delt inn i 37 enkeltstående ingredienser som kan settes sammen og skreddersys til den enkeltes behov, eller 9 ferdigblandede cocktailer rettet mot ulike hudproblemer og hudtilstander. Produktene er vannbaserte og sterile.

Mesoproduktene kan brukes både til microneedling, mesogun, mesogold, manuell injeksjon eller annen type mesoterapi. Produktene kan også brukes til andre behandlinger som elektroporering, radiofrekvens og ultralyd behandlinger.

Innen Kjemiske peelinger har MCCM standard peelinger som glykolsyre, mandelsyre, melkesyre mm, og cocktail peelinger sammensatt for mer spesifikk hudproblematikk eller mål for behandling. Peelingene tilpasses hver enkelt kunde med tilpasninger for hudtype, fototype og hudtilstand.

MCCM har også videresalgsprodukter som brukes for å vedlikeholde og optimalisere resultatet av behandlingen som gjøres i salong og kabinett. Disse er inndelt i en «Basic line» og en «Exclusive line».

Ingen produkter her nå.
Hva er dette? Check "Remember Me" to access your shopping cart on this computer even if you are not signed in.