Mesoterapi/Needling

Mesoterapi og needling er ikke-kirurgiske kosmetiske behandlinger som gir slående resultater. Behandlingen går forholdsvis raskt, og gir lite/ingen smerte. Behandlingen gjøres ofte i kur, som settes opp ut i fra hva kunden ønsker av hudforbedring. Vi kan jobbe med blant annet arr, linjer, store porer, strekkmerker og cellulitter, eller å tilføre huden glød, fuktighet og vitaminer.

Behandlingen består av at et apparat med mange mikroskopiske nåler penetrerer huden. Hunden får da en liten skade, noe som setter i gang en helingsprosess som reparerer og stimulerer kollagenproduksjonen i huden.

Dersom din salong, klinikk eller ditt spa ønsker å tilby Mesoterapi eller needling kan du hos oss velge mellom en rekke produkter fra MCCM Medical Cosmetics. Innen mesoterapi finnes det et bredt spekter av ingredienser som brukes til å løse ulik hudproblematikk, og bevare huden på beste mulige måte. Produktene fra MCCM er delt inn i 37 enkeltstående ingredienser som kan settes sammen og skreddersys til den enkeltes behov, eller 9 ferdigblandede cocktailer rettet mot ulike hudproblemer og hudtilstander. Produktene er vannbaserte og sterile.

Mesoproduktene kan brukes både til microneedling, mesogun, mesogold, manuell injeksjon eller annen type mesoterapi.