2 in 1 apparat Micro krystall slip og diamantslipnings apparat

Dette er et kombinasjonsapparat med mikrokrystallslipingsapparat og diamantslipingsapparat i ett. Et ideelt apparat for deg som gjør en del hudsliping og ønsker muligheten til å kombinere maskinene, eller å ha begge tilgjengelig for å så tilpasse etter kunden du har i stolen. Det er et ideelt apparat for eksfoliering. Behandlingen med hudsliping forbedrer hudkvaliteten, reduserer pigmenteringer, behandler arr og jevner ut finere linjer i huden. Hudsliping brukes for å gi en grovere mekanisk peeling, som gir en slipeeffekt på hudens overflate. Behandlingen kan gjøres som en behandling alene, eller kombineres i en dyprens eller annen hudpleiebehandling. Hudsliping er en veldig fin behandling for å få bedre utnyttelse av produkter som brukes i en behandling, og et apparat som passer ypperlig til grov hud, mot komedoner, acne arr, voksen hun eller en hud som trenger boost, og effektiv fjerning av døde hudceller. Behandlingen resulterer i en mykere, friskere hud, med mer glød. Diamantsliping er et hudslipingsapparat med diamanthoder i ulike størrelse og grovhet som brukes i kombinasjon med vakuum for å utføre en slipeeffekt på huden. Mikrokrystallsliping er et apparat som bruker mikro små krystaller som roterer i kombinasjon med vakuum på hudens overflate og skaper slipeeffekten. Maskinen medfølger med 2 håndstykker, 5 filter og 9 diamanthoder til diamantsliping. Diamanthodene velges ut i fra hvor i ansiktet du jobber, og hudtypen til kunden din. Det følger også med en pakke med rene krystaller som du bruker til krystallsliping. Ta gjerne kontakt med oss for å få videre veiledning i bruk av maskinen, eller forslag til produkter.
På lager
SKU
100f-336
Logg inn for pris

Dette er et kombinasjonsapparat med mikrokrystallslipingsapparat og diamantslipingsapparat i ett.
Et ideelt apparat for deg som gjør en del hudsliping og ønsker muligheten til å kombinere maskinene, eller å ha begge tilgjengelig for å så tilpasse etter kunden du har i stolen.

Det er et ideelt apparat for eksfoliering.
Behandlingen med hudsliping forbedrer hudkvaliteten, reduserer pigmenteringer, behandler arr og jevner ut finere linjer i huden.

Hudsliping brukes for å gi en grovere mekanisk peeling, som gir en slipeeffekt på hudens overflate. Behandlingen kan gjøres som en behandling alene, eller kombineres i en dyprens eller annen hudpleiebehandling. 

Hudsliping er en veldig fin behandling for å få bedre utnyttelse av produkter som brukes i en behandling, og et apparat som passer ypperlig til grov hud, mot komedoner, acne arr, voksen hun eller en hud som trenger boost, og effektiv fjerning av døde hudceller.

Behandlingen resulterer i en mykere, friskere hud, med mer glød.

Diamantslipning er et hudslipingsapparat med diamanthoder i ulike størelse og grovhet som brukes i kombinasjon med vakuum for å utføre en slipeeffekt på huden. Mikrokrystallsliping er et apparat som bruker mikro små krystaller som roterer i kombinasjon med vakuum på hudens overflate og skaper slipeeffekten.

Maskinen medfølger med 2 håndstykker, 5 filter og 9 diamanthoder til diamantsliping.

Diamanthodene velges ut i fra hvor i ansiktet du jobber, og hudtypen til kunden din. 

Det følger med en pakke med rene krystaller som du bruker til krystallsliping. 

Ta gjerne kontakt med oss for å få videre veiledning i bruk av maskinen, eller forslag til produkter. 

Pakke strls: 49,5x48,5x22,5
Netto vekt: 7,3 kg

100-120V / 220-240V
50HZ/60HZ