Dina Bellé – Hårreduserende lotion

Logg inn for å se priser.
På lager
SKU
1068
Beskrivelse
Brems utvikling av uønsket hår og nyt livet – 50ml · Klinisk bevist at opptil 70% av hårveksten blir bremset der lotion blir påført · Til både menn og kvinner · Fuktighetsgivende · Innholder naturlige virkestoffer Denne lotion anbefales for alle som plages med form mye hårvekst. Det er både fuktighetsgivende som tar vare på huden og samtidig redusere uønsket hårvekst. Kun positive resultater med denne lotionen

En vidunderlig hårreduserende lotion som vil redusere din tidsforbruk ved barbering med 80% 

 

Dina Bellé hårreduserende lotion er det du trenger for å bremse hårveksten og gir deg mindre bekymring når du går ute. Dina Bellé hårreduserende lotion gjør at hårvekst blir svakere og tregere, slik at uønsket hår bruker lenger tid på å vokse ut enn at det må bli barbert regelmessig.

Den er også fuktighetsgivende og naturlig, slik at huden din vil bli magisk myk og glatt etter barbering og hårreduserende lotion.

Bruk:
Påsmøres morgen og kveld i 4 uker i de områdene med uønsket hårvekst. Med jenvlig påsmøring vil hårrøttene bli svakere og tregere til å vokse.

Det kan smøre med andre krem over de påsmurte områdene, men det skal være etter hårreduserende lotion har blitt påsmurt. Det kan brukes på både ansikt og hele kropp, det er også effektivt for de som sliter med inngrodde hår.

Et tips:
For det beste resultatet anbefales det å peele en gang i uken. Inneholder AHA peeling,  spesielt bra for de som sliter med inngrodde hår. Dersom de som er sensitive mot AHA peeling(den innholder syre), kan man bruke rose peeling istedenfor.

Write Your Own Review
You're reviewing:Dina Bellé – Hårreduserende lotion
Din rating
Jeg samtykker til  innsamlingen og prosseseringen av min personlige informasjon.