Nyheter

 1. Behandlingene som gjør kundene dine klare for julebordet

  Behandlingene som gjør kundene dine klare for julebordet

  Julebordsesongen er like rundt hjørnet, og med det kommer etterspørselen etter behandlinger for å gjøre seg ekstra fin. Derfor gir vi deg tips til behandlinger din hudpleiesalong eller klinikk bør tilby for å gjøre kundene klare for fest.

  Like sikkert som at høsten kommer med skiftende temperaturer, vind og regn, kommer også desember og julebordsesong. Kvinner og menn landet over ønsker å skinne om kapp på julebord og nyttårsfest. Da er det gunstig å tilby behandlingene som gir dem den ekstra gløden de drømmer om.

   

  Huden trenger riktig næring

  Vær og vind setter sitt preg på huden. Kombinerer man dette med lite søvn, stress og dårlig kosthold vil dette også ha en innvirkning på hudens tilstand. Huden kan bli dehydrert, gusten og grå, og linjene i ansiktet blir tydeligere. Da er det viktig at dere som klinikker og hudpleiesalonger veileder kundene og tilbyr gode og effektive behandlinger.

   

  Glød er noe man oppnår med en f

  Les mer »
 2. Dette må på plass når du skal starte en klinikk eller hudpleiesalong

  Dette må på plass når du skal starte en klinikk eller hudpleiesalong  Er drømmen å starte egen klinikk eller hudpleiesalong? Usikker på hvor du skal starte? Med disse rådene vil du være godt rustet til å starte for deg selv.

  Å starte en salong eller klinikk kan være en krevende prosess. Likevel er få ting mer spennende enn å starte for seg selv. Å lykkes trenger heller ikke være vanskelig, så lenge du er bevisst over valgene du tar – spesielt under oppstart.  Start med en detaljert plan

  Så, du har valgt å starte en hudpleiesalong eller klinikk? Gratulerer! Nå kan du tre inn i rekken av selvstendig næringsdrivende som styrer sin arbeidshverdag. Det finnes mange grunner til å leve ut drømmen og starte opp på egenhånd. Lidenskap for arbeidet, mer fleksibilitet, gleden over å bestemme egen hverdag, samt en mulighet til å investere i deg selv og potensielt tjene svært godt, er bare noen av grunnene.

  Les mer »
Jeg samtykker til  innsamlingen og prosseseringen av min personlige informasjon.