Microneedle Roller 540 nåler 0,25 - 2 mm

Logg inn for å se priser.
På lager
SKU
1605
Beskrivelse
Microneedle Roller 540 nåler

Microneedle roller 540 en meget populær ansiktsbehandling.

Den nye veien til en ny, vakker hud — En profesjonell hudbehandling du kan gjøre i hjemmet

Microneedle, også kalt kollagen induksjonsbehandling er utviklet for å stimulere og øke tilveksten av nye kollagenfibre i huden. Profesjonell Microneedling er en meget effektiv behandling for anti-age og for å redusere arr, hudskader, rynker, cellulitter og håravfall hos menn og kvinner og til generelt å forbedre hudtone og textur.

Det skjer med bruk av microneedle:

 • · Fjerner akne arr og andre arr
 • · Fjerner strekkmerker
 • · Reduserer rynker og fine linjer
 • · Reduserer cellulitt
 • · Reduserer porer
 • · Tapt håravfall gjenlives

 

Visuelle og merkbare forbedringer i løpet av noen få dager!

I store deler av verden er svært mange som har begynt med den populære behandlingsmetoden – microneedle, med gode resultater og ingen bivirkinger. Etter første bruk og med god innsats vil det gi gode resultater. Det er en prisbelønnet behandlingsmetode som vant Golden Aesthentic Awards i 2011-2012 for beste ansikts-behandling og har fått mange gode anerkjennelser hos forskjellige legetidsskrifter og magasiner.

Mirconeedlepakken innholder en roller med små titanium nåler i størrelse 0,25mm, med 540 nåler. Det finnes lengre og flere nåler til forskjellige grader, men til hjemmebruk skal det brukes kun 0,25mm eller 0,5mm på ansikt og 1mm eller 1,5mm for kropp. For dypere, lengre nåler ta kontakt med hudpleiesalong for behandling.

Noen gode fordeler ved microneedle:

 • · Veldig enkel å bruke
 • · Stimulerer kollagenproduksjon
 • · Ingen blåmerker, infeksjon, misfarging, "healing tid" eller andre komplikasjoner
 • · Kostnadseffektivt
 • · Nesten alle hudtyper kan behandles
 • · Ekstremt høy absorpsjon av eventuelle aktive ingredienser fra egnede hudpleieprodukter


Det er svaret du har ventet på, det er noe du har lenge letet etter. En effektiv behandling som gir gode resultater, stor fremgang fra før behandling til etter behandling. Prøv det og få resultater som du alltid har ønsket. Husk at det kan være nødvendig med flere behandlinger før resultater kommer, det varierer fra person til person. Det må regnes med 1-4 behandlinger før resultater kommer.


Det anbefales å kjøpe Dina Bellé Collagen roller serum siden av, serumet gir huden fuktighet den trenger før behandling med microneedle.
Som du finner her: Dina Bellé collagen roller serum

Påfør serum så mye som nødvendig ved bruk av mirconeedle. Det er veldig viktig å bruke serum rikelig, for det påfører huden din fuktighet før det rulles med nåler. Med høy dehydrering i huden gir det ikke gode resultater som man vil ønske det, derfor er det veldig viktig å være flittig med bruk av serumet for å få det beste resultatet. Skyll godt med varmt vann etterpå for å fjerne rester av serum.

Write Your Own Review
You're reviewing:Microneedle Roller 540 nåler 0,25 - 2 mm
Din rating
Jeg samtykker til  innsamlingen og prosseseringen av min personlige informasjon.