Hudpleieserien Dina Bellé

Dina Bellè er en serie med fantastiske hudpleieprodukter. Produktene inneholder naturlige ingredienser, som er blitt testet av norske hudpleiere og farmasøyter.  Produktene brukes både i hudpleiesalonger, både i behandlinger og videresalgsprodukter. Vi har egne produkter som er tilrettelagt for bruk av ulike hudpleiemaskiner, dette for å gi en kombinasjon med best mulig resultat. Ut ifra etterspørsel og sesong setter vi opp ulike kurs hvor en lærer mer om både hudpleieserien vår og apparater til ulike ansiktsbehandlinger. Det vil da være mulig å kjøpe pakkeløsninger med maskin og tilpassede hudpleieprodukter. Her kan det også leveres markedsmateriell etter ønsker og behov til deg og din salong.
Daglig bruk av gode hudpleieprodukter er avgjørende for å ha en sunn og frisk hud. Produktene våre er bygd opp med aktive og virkningsfulle ingredienser som hovedingredienser, og deretter tilpasset med støtteingredienser som gjør at hovedingrediensene kan fungere optimalt i hvert enkelt produkt. Denne sammensetningen er avgjørende for at produktene skal fungere så bra som mulig. Vi har troen på at om man finner produkter tilpasset sin hud hos Dina Bellè, så blir man fornøyd!
Er du derimot ikke fornøyd med ditt Dina Bellè-produkt, så kan du returnere produktet tilbake innen 14 dager etter kjøp, og vi garanterer pengene tilbake!
View as Grid List
per page
Set Descending Direction

Items 1-65 of 65

Page
View as Grid List
per page
Set Descending Direction

Items 1-65 of 65

Page
Jeg samtykker til  innsamlingen og prosseseringen av min personlige informasjon.